Blog over adviesbureaus

Administratie uitbesteden: administratie melkveehouderij

by Lawrence Henderson

Administratie melkveehouderij

Als melkveehouder wil je natuurlijk het liefst op het land en in stal aan het werk zijn en niet achter de computer. Nu er steeds meer regels voor melkveehouders zijn, kunnen de uren achter de pc snel oplopen. Het bijhouden van de administratie melkveehouderij is een sport geworden. Gelukkig is er ook de mogelijkheid om dit uit handen te geven. Hoe werkt dit? En waarom zou je hiervoor kiezen? Ik leg in deze blogpost uit hoe de administratie melkveehouderij uit handen geven werkt en waarom dit toch echt de beste optie is voor melkveehouders.


Professionals

Het bijhouden van de administratie melkveehouderij wordt alsmaar lastiger. Er komen meer regels en wetten voor melkveehouders bij en alles moet weer correct verwerkt worden. Dit kost enorm veel tijd. Daarnaast staan er ook vervelende boetes tegenover wanneer het incorrect word ingevuld. Je kunt daarom beter professionals het werk laten doen. Het heeft natuurlijk een prijskaartje, maar je bent verzekerd van een juiste afhandeling van de administratie. 


Tijd is geld

Het is een behoorlijke investering om de administratie uit handen te geven, maar je krijgt er ook erg veel voor terug. Moet je nagaan al de tijd die je nu aan de administratie besteed, kun je besteden aan jouw bedrijf. Je kunt zo meer energie in jouw 'echte' werk steken en meer uit jouw bedrijf halen. Daarnaast zijn er weinig mensen die het bijhouden van de administratie een enerverende klus vinden. Nu je geen tijd aan vervelend werk hoeft te besteden, ben je veel sneller gemotiveerd en heb je een betere werksfeer. Zo houdt je niet alleen tijd over om in jouw bedrijf te steken, maar ook extra tijd voor jouw sociale kringen en gezin. Het is een investering waardoor jij meer tijd terugkrijgt.


Neem contact op

Zoek een administratiekantoor bij jou in de buurt dat gespecialiseerd is in het bijhouden van de administratie melkveehouderij en neem eens contact op. Je kunt een afspraak maken en samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken. Is jouw bedrijf groot genoeg? En wat kan er voor jouw budget gedaan worden. Je krijgt gelijk een indruk wat zij voor jou kunnen betekenen en je bent vrij om de keuze te maken of je samen wilt werken of niet. Maak het jezelf een stuk makkelijker en geef de administratie melkveehouderij uit handen. Je bespaart op deze manier een hoop tijd en je houdt een goed humeur. Laat professionals jouw administratie bijhouden en correct invullen. Je hebt zelf dan meer tijd om aan jouw melkveehouderij te besteden en hoeft zo niet bezig te zijn met de cijfertjes.

Tijd om je administratie uit handen te geven? Neem dan eens contact op met AEC Uden, specialisten in het boerenbedrijf.

Delen